Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

lørdag 16. januar 2010

Votter til en god venninne
Votter fra rester etter kjolen som ble bestilt, disse er også til henne:-) Så Linda: Jeg håper du liker de:-) Vi som fryser må være gode og varme på hendene vett du:-) Mønster fra Tilda. Det var dagens produksjon, eller....... veeeel... har sydd en del idag, og noe legger jeg ikke ut i bloggen enda;-) (nå kan dere lure på hvorfor...:-) og så har det blitt en del bomsying:-( Blæ!! Men men prøver igjen i morgen, nå slenger jeg meg i sofaen med god samvittighet og koser meg med en film med mannen min( noe vi sjeldent gjør,eller jeg som sjeldent ser tv ;-)Ha en fin lørdagskveld alle sammen:-)

3 kommentarer:

  1. De så veldig gode ut!! Hvordan er passformen til disse vottene???? Blir de gode?

    SvarSlett
  2. På meg så så satt de kjempefint på, passa akuratt. Dette er damevott, har også mønster på herrevott. Jeg har som sagt veldig små hender så denne modellen passet meg:-) Du kan bare låne mønsteret så kan du se eller prøve ett par, skal sy flere av disse, så greit å bruke restene på dette(inspirasjon fra deg:-)

    SvarSlett
  3. Så skjønn du er, Sølvi! Og jeg er kjempeglad! Gleder meg til prøving imorra!!

    SvarSlett