Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

torsdag 29. april 2010

How to do a One Piece:-))

Her er beskrivelse på hvilke mål du skal ta på barnet ditt eller deg selv, så legger du til antall ca du ønsker.

Her er delene tegnet og mønsterbeskrivelse.

Forts av mønsterbeskrivelse! Selvfølelig ble det feil vei, liggende i stedet for stående:-((( Selv om de var riktig vei når jeg lastet dem ned, håper at det er lesbart!! Hvis ikke får jeg scanne det inn, eller gjøre det på en annen måte, trykk på bildet så blir det forstørret!

Siden jeg ikke har scanner ble det skrevet på papir. Jeg har ikke skrevet ned til minste detalj, så en liten forutsetning er at man kan bittegranne om søm:-) Jeg har heller ikke mulighet til å scanne inn et helt mønster i orginalstørrelse, men et lite tips er å kjøpe Rutet mønster ark, de selger dette blandt annet hos stoff og stil. Man kan også legge en bukse og en genser på stoffet og klippe etter dette:-) Men husk sømmonn og antall cm ekstra når du klipper, en One piece skal være veldig romslig:-))) Håper det er forståelig, hvis ikke så spør du:-) Adr til hvordan sy glidlås er : http://www.husqvarnaviking.com/mediafiles/sewingroom/sewingroom_no.asp

1 kommentar:

  1. Så flott at du har laga en beskrivelse! Er mange som spør etter en sånn! Flotte ting du syr også! :)

    SvarSlett