Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

tirsdag 6. april 2010

Tunika til meg selv.


Tunika til meg selv i lilla velour, med hvite ribber på ermene(som er korte) og hvitt fleece hjerte. Må innrømme at denne har jeg sydd ulovlig, og at dette stoffet ikke var beregnet på meg! Men saksen tok overhånd og plutselig bare klippet den i stoffet og ble denne tunikaen!! Skjønner ikke noe jeg! ;-) Vell... historien er den at jeg var på Meretes Atelier i Grimstad å kjøpte blonde, og da fikk jeg eller min datter dette stoffet av Merete for å prøve det ut , det var akuratt kommet inn i butikken og hun hadde ikke fått prøvd det selv, så da fikk jeg en gratis lengde:-)) Men Jenta mi valgte fargen og hun skulle ha en kjole sa hun..... ops! Så her sitter jeg da, med veldig dårlig samvittighet. Så hvis hun husker det og hvis hun vil ha den kjolen fortsatt bør jeg bare nikke pent og si at nytt stoff skal handles i morgen. mønster på denne tunikaen er rett og slett fri fantasi!(sånn går det når saksen klipper i vei:-)

2 kommentarer:

  1. Kjempefin ble den. For en nydelig farge da :) Av og til lever bare saksen og og sysakene sitt eget liv... men når det blir så bra så gjør det ingen ting.. :)

    SvarSlett
  2. Takk takk Hilde:-) For å si det slik så husket Mariell at det stoffet var til henne, men ingen sure miner da jeg sa at jeg skulle kjøpe nytt til henne... heldigvis! For en 5-åring vet jammen hva de vil! :-)

    SvarSlett