Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

fredag 4. februar 2011

Mia`s ullkåpe


Denne kåpen har Mia bestilt, og hun har vært tålmodig å ventet på meg. Hun har valgt alt av pynt og farger selv, og jeg må si at denne damen har god smak :-) Mia er faktisk blogger selv, hun har en fantastisk interiør blogg, med masse inspirasjon, og nettbutikk har hun også. Masse fint! Hun finner mye inspirasjon i de gamle velkjente barnefilmene : Emil i lønneberget, Madikken og Pippi osv.. hun er glad i blått og blonder. Så denne kåpen er bare helt henne. Og jeg må si at jeg liker veldig godt dette gamle selv, og jeg har kjempelyst til å sy slike klær de brukte på denne tiden til ungene mine til sommeren... Rampegutten min i emil klær og jenta mi i Madikken klær...Åh det hadde vært herlig! Og så over til kåpen.. Sydd i lys grå ullfilt, med engelsk blonde hjerter, Lys babyblå fleece i hetten, mellomverk nederst på kanten på kåpen. Knapper. Alt fra S&S . Str S
Fikk bare til å legge inn bilde forfa..ehh litt nybegynner på fotoredigering. Hetten har et hjerte i lys blått som henger der å "dingler"
Takk for koselig kommentarer! Håper alle får en fin helg :-)
Neste innlegg vil mest sannsynlig handle om brodering og "dingle" bein :-)

7 kommentarer:

 1. SUPERFIN!!! Gleder meg til å få den, og se den helt ferdig "live"!! Klem

  SvarSlett
 2. Nyyydelig var den :)) Synes kåpene du lager er superlekre og må snart prøve å sy en selv tenker jeg. Nå er endelig syrommet ferdig og jeg har klippet ferdig mønster til kåpe til Thea. Gleder meg til å sy igjen :) Ha en fortsatt flott helg Sølvi :))

  SvarSlett
 3. Jeg syns kåpen til Mia var helt fortryllende og skulle gjerne ønsket meg en sånn selv.. Hvis jeg klarer å designe meg en helt spesiell en så kan hende jeg sender deg en mail:)

  SvarSlett
 4. Kjempe fin jakke! Jeg har sett den live :) ser her inne at du lager mye annet fint og, blir spennende å følge med på :)
  { Natalie }

  SvarSlett
 5. Den var rålekker :) Jeg strever med å finne et mønster med hette. Har du funnet mønsteret på S&S?
  Ønsker deg en flott uke, klem Yvonne

  SvarSlett
 6. Tusen takk for alle fine kommentarer :-) Yvonne : Nei det er ikke fra s&s, det er et veldig modifisert Onion mønster ( har nesten ikke brukt noe av det). Et tips til deg ang hette: meld deg inn på : www.sykroken.net, der ligger det tutorials på hettemønster :-)

  SvarSlett