Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

mandag 20. desember 2010

Ullkåpe til meg selv
Denne har jeg helt glemt å blogge.. grunnen til det var at jeg ble veldig fornøyd så jeg tok den på meg med en gang. Jeg har tenkt på å sy meg en ullkåpe i dette mønsteret helt siden i fjor, men har liksom ikke fått gjort det. Jakken er i lys grå ullfilt fra S&S, og bånd og knapper er også derifra. Har foret hetten med gammelrosa fleece. Mønsteret er modifisert Onion mønster.. nummer kommer jeg ikke på i farten. Gjorde en feil foran ved halsåpningen, men ble ikke helt galent. Ble litt åpen i halsen, men på vindfulle dager bruker jeg bare et skjerf:-)

5 kommentarer:

 1. Så masse fint du lager, å den jakka var knall fin!:-)

  SvarSlett
 2. SÅÅÅ nydelig:-) Du er så flink! Og tusen takk for kommentar på bloggen min:-) Det er så kjekt med kommentarer! Vi har det bra. Jeg har stor mage igjen jeg... litt over 2 mnd igjen nå:-) Tiden flyr. Ja, tenk våre 2 små er snart 2 år. Føler ikke det er så lenge siden de lå på gulvet på helsestasjonen:-) Det har jeg bilde av:-) Tenker på dere hver gang jeg ser det! Ha en fin forjulstid! Klem

  SvarSlett
 3. Wow for en nydelig kåpe, så flink du er :) *♥*

  SvarSlett
 4. Den er såå fin..! Si fra når du har regnet litt.. ;-) klem

  SvarSlett