Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

mandag 5. april 2010

Og Bukse til lillemann:-)
Bukser er virkelig noe han guttebassen min trenger, ble bare en bukse idag, men blir nok flere. Må bare sjekke passformen på denne i morgen tidlig når han er våken:-) Mønster fra Welinder, men jeg har forlenget ribbene MASSE siden da kan han ha buksene lengre(og det liker vi:-) Har aplikert på to forskjellige spidermenner, ikke at guttebasse skjønner noe av det, men siden jeg brukte røde ribber følte jeg at jeg må "sprite" den opp med guttemotiv:-) Og han kommer nok til å synes at han var en tøff 1 åring senere i livet:-) Mohaaaaaha:-))))

5 kommentarer:

 1. Stilig bukse! Lang ribb er gull! JEg sydde en bukse i 62 til frøet med lang ribb, og den passer nesten enda! Og nå er han 81cm!

  SvarSlett
 2. Hei på deg :)
  Takk for hyggelige ord i bloggen min.. Du verden så tøff den one piecen din var og tunikaen din..kjempelekker. Klart en 1 åring synes at den buksen er tøff. Den ble kjempestilig. Tøft med den røde ribben og så spiderman på bena. Jeg vil også helst sy sommertøy nå, mangler liksom bare litt mønster..men det kommer. Ha en riktig fin uke.. Klem

  SvarSlett
 3. Takk Takk begge to:-) Lange ribber er gull ja, ser når jeg kjøper klær(noe jeg sjeldent gjør) til guttebassen så er de jo for små etter noen mnd! Det er jo så kjedelig! Og mye penger blir det jo også etterhvert, nei da er jeg takknemlig at jeg har denne hobbyen og kan lage klær til barna mine selv:-))Så lenge de ønsker å gå med det:-)

  SvarSlett
 4. blir en tøff bukse til en tøff gutt!

  SvarSlett
 5. Den var tøff, nå blir han stilig!! :-)Tusen takk for koselige kommentarer; og Ja, bare å ta turen bort en dag det passer!! :-) Klem

  SvarSlett