Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

fredag 29. januar 2010

Jeg har fått Award:-))))

Oi! Dette er min første Award, og den fikk jeg av Sydilla:-) Tusen takk Sydilla:-) Når jeg nå har fått denne Award forplikter jeg meg til å skrive 7 ting om meg selv og sende den videre til 7 andre bloggere:-)
Så da setter jeg igang:

1. Min interesse for å sy klær kom ikke før i okt-9, så jeg er ganske fersk på området. Men jeg har alltid likt å være kreativ. Helt siden jeg var bitte lita jente har jeg likt å strikke og hekle, begynte faktisk med dette når jeg var såpass lita at jeg strikket til barbiedukkene mine:-)

2. Jeg er snart ferdig utdannet sykepleier, 19.05.10 leveres min bachelor oppgave inn og da er jeg mest sannsynlig ferdig, og det skal bli nydelig:-)

3. Jeg er veldig interesert i interiør og hjem, og jeg har vell litt støv på hjerne! Elsker når det er fint rundt meg(men det finnes hvis en grense sier min mann:--)) hi hi

4. Jeg elsker å sitte sammen med venninner og bare skravle en hel kveld. En skikelig Girls Night!

5. Jeg hater å skrive tekstmeldinger! He he ringer istedetfor til min manns store fortvilelse

6. Jeg er en smule utålmodig, det som skal gjøres idag, skulle jo vært gjort igår.-)))

7.Etter jeg fikk denne hobbyen så har jeg blitt helt hekta på shopping av stoffer! Jeg får jo aldri nok!!:-)

Det var 7 ting om meg så da sender jeg den videre til.........
lisalii`s strikke og syblogg, monas hobbyblogg, lenes hobbykrok, ein gul knapp, mariannes lille persille, Lenes hus og hjem..... og så har jeg ikke flere på lista mi:-( Mangler en gitt

3 kommentarer:

 1. Hei! Tusen takk for awarden, har ikke sett det før nå jeg:) Det var kjempekoselig, made my day:)

  SvarSlett
 2. Tuuusen takk! :)
  -og så lurt det var med skipose til barneskia! 4-åringen strevar litt med skia, når dei skal bærast og sprikar til alle kantar! Hihi...

  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 3. hi hi:-)uff ja, synes nesten det er litt morsomt jeg da, når de strever med ski, staver som er til alle kanter:-) En del av sjarmen:-) hi hi Og snuppa mi ble veeeldig fornøyd:-)

  SvarSlett