Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

søndag 30. januar 2011

Fleecetunika til meg selv
Endelig ble denne ferdig... tror jeg begynte på den lenge før jul! Og jeg har verket etter å få den ferdig egentlig, men det stoppet litt opp liksom. Vet ikke hvorfor, men klarte liksom ikke å se hvordan jeg ville ha avslutningen på den. Jeg er veldig glad i gammelrosa og grått i sammen, det passer så fint synes jeg. Noe synlig overlock søm i gammelrosa tråd. Tunikaen sitter tett rundt bysten og skjørtet er mer struttende enn det ser ut som på bysten. Ble veldig fornøyd :-)

Tusen takk for alle koselig kommentarer, ser telleren min stiger ganske godt om dagene..jeg blir veldig glad for kommentarer, og gøy hvis det blir lagt igjen spor så jeg kan se i din blogg :-)

4 kommentarer:

 1. Kjempefin!!! :-) Det blir blått og hvitt på meg :-) Detaljene rundt pynten kan vi jo ta etterhvert :-) Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett
 2. Åj!!! Denne ble utrolig flott!!

  SvarSlett
 3. utrolig mye fint du syr!!!
  inspirerende!

  oppdaget nettopp bloggen, men titter innom igjen snart- for her var det mye lekkert!
  Klem

  SvarSlett
 4. Så fint at jeg fant denne bloggen! Du er kjempeflink! Denne tunikaen var jo bare nydelig. Jeg elsker gammelrosa og grått sammen jeg også :)

  SvarSlett