Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

lørdag 6. mars 2010

Tyvtitt på hva eldstejenta får i bursdagsgave i morgen:-)))


Denne har jenta mi ønsket seg:-) (mamma er like engasjert:-) Denne skal hun få av begge besteforeldrene sine:-) Den står her hjemme i kjelleren, så jeg kjenner at jeg brenner får å få den opp i morgen så hun får prøvd den.-) Her i sybutikkene var det helt tomt, og hos leverandøren, så på www.symaskiner.no hadde de den, bestilte den på onsdag, og på fredag hadde jeg den. Snakk om kjapp service! Av oss får hun stoff og litt tilbehør og slalomhjelm:-) Gleder meg til å se reaksjonen hennes i morgen:-)

5 kommentarer:

 1. Oj...så gøy Sølvi. Tenker hun blir fornøyd. Alle små jenters drøm dette. :)

  SvarSlett
 2. Jeg er kjempespent:-)Jeg har igrunn ikke syntes så veldig om at hun skal ha egen symaskin siden hun bare er 5 år, men det har blitt en del "masing" i det siste om å bruke mine, og på begge mine er det kniver så jeg har ikke hatt lyst til å la henne få lov. Men hun var med meg på sybutikken i arendal og da fikk hun se den lenge siden) og nå har hun snakket om det en stund, og hun tar ting veldig fort så jeg tror faktisk at det blir en suksess:-)

  SvarSlett
 3. Herlig gave !!
  Gratulerer så mye med 5 åringen.
  Cecilie

  SvarSlett
 4. Hei du! Ble det en suksess??
  Hørte festen var veldig gøy - i følge familiens representant. Minsta hadde migrene ---- synes hun er litt liten til deg jeg...

  SvarSlett
 5. Så heldig!Denne har jeg også stående her en plass... kanskje poden blir sy intr. om noen år?:) Dere får nok mange oselige systunder fremover ja!

  SvarSlett