Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

torsdag 11. mars 2010

Heldress"one Piece"Jeg fikk en koselig mail fra en dame fra Vennesla som ønsket å bestille en heldress til sønnen sin, hun ønsket at dressen skulle være kjønnsnøytral slik at lillesøsteren kunne arve den. Så da ble det grå isoli i selve grunnfargen og pingvinstoff som for i hetten og orange ribber for å hente opp "nebbet" på pingvinen. Synes selv at dressen ble veldig fin og det håper jeg den nye eieren også blir(+ mammaen hans:-) Mønsteret er eget, og str er ca 122.

5 kommentarer:

 1. oi, den var stilig.
  syr du på bestilling?
  i såfall, hvor mye tar du? :)

  SvarSlett
 2. Hei:-) Ja jeg syr på bestilling. For denne dressen i denne str tar jeg 500,-. + evt frakt. Det kommer an på str på dressen og hvor mye stoff jeg bruker:-) Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com.
  Mvh Sølvi

  SvarSlett
 3. Så fin den ble, og så flink du er! Blir så imponert over dere som får til å sy klær, og så fine klær!! Gøy å se bloggen din! :-) Klem

  SvarSlett
 4. Hei igjen! Det er bare å sende en mail, eller legge en lapp på plassen til Nicho, når du vil! :-) Jeg setter opptil 2 ukers bet.frist på regninga! ;-) Har vært å kikka mer her inne nå, og det er så mye fint!! Skulle ønske jeg kunne sydd sånn! :-) Klem

  SvarSlett