Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

mandag 22. mars 2010

Endelig litt fra denne kanten:-)Barneklær til salgs:-)

Nå har jeg fått sydd masse i helgen:-) Alle innleggene fra idag er til salgs. Har ikke satt priser enda men det kommer:-))) Har handlet masse nye stoffer, og det har vært så gøy å sy disse klærne, og jeg har planer om å sy mye mere:-))) Det som ikke blir solgt her skal selges en annen plass. Bilde over her er 3 solhatter i str 50, en hjelmlue med klaffer i str 50 og to skaut med strikk i nakken i one zize str:-))
Knebukse til gutt i str 92/98. Lyseblå og hvit stripete. Strikk i liv og midje. Kommer nok til å sy en som er veldig lik til min sønn til 17.mai, med vest og lue til, for når jeg ser slike stoffer tenker jeg: EEEEEEEMMMMMIIIIILL!! og han er min lille Emil så det passer perfekt til han:-)

4 kommentarer:

 1. Så utrolig mye fint du har laget :) Jeg er også veldig misunnelig på den nye maskinen din altså. Jeg får ikke sydd så mye mens vi pusser opp, men kommer sterkere tilbake etterhvert. Lykke til med bacheloroppgaven din også. Klem :)

  SvarSlett
 2. Hei Hilde:-) Takk takk, fikk skikkelig ånden over meg i helgen, og det var jo så vanvittig fint vær så da måtte det bli vårlige og sommerlige klær! Jeg er så klar for bare SOL SOL og atter SOL nå:-))) Tenkte å brodere litt på den nye maskinen min i kveld, kjempe greit å lage gaver og slikt med den:-) Skal blogge det etterhvert når jeg har gitt det bort:-) Så gøy å pusse opp:-)) Alltid gøy å fornye! Gleder meg å se det du får sydd når du er "back in busniess" :-) Klem

  SvarSlett
 3. Hei Sølvi!
  Nå har jeg akkurat kost meg lenge med å gå igjennom hele bloggen din. Så utrolig mye flott du lager, jeg er helt forelsket i disse buksene, og de smårutete kjolene med blonder osv. De er bare så herlige! Lagrer bloggen din som favoritt, her må jeg bare tilbake hvis storken besøker oss en gang! :)
  Klem fra Marte

  SvarSlett
 4. Hei Marte:-) Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding:-) *varmer mitt hjerte* jeg er selv veldig begeistret for denne stilen, blonder og alt som er sukkersøt. Og nå begynner vi sakte men sikkert å nærme oss varmere tider så da er det tid for slike plagg:-) Herlig:-) Du er hjertelig velkommen tilbake:-)
  Klem-Sølvi-

  SvarSlett