Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

torsdag 18. mars 2010

Ny maskin i hus:-))
Ja nå smiler jeg fra øre til øre:-) Jeg har lenge hatt lyst på broderimaskin, egentlig så trodde jeg at jeg kunne gjøre mere med min husqvarna når jeg kjøpte den, men ble litt skuffet der gitt:-( Men men nå er ikke det mere å tenke på;-) Kommer over denne broderimaskinen brukt inne på http://www.sykroken.no/ , og jeg hentet den på posten idag, damen jeg kjøpte den av hadde lagt i MASSE tråd og sånn vannløselig stabliliering++:-)) og i tilegg fulgte det med programvare til maskinen, så nå er det bare å bruke fantasien:-) Har bare fått testet den littegrann, som dere ser på bildene, men FYTTIKATTA å GØY det var!!!:-))) Så nå skal jeg lage monogram bokstaver på håndklæra våres etterhvert... osv osv, og så gleder jeg meg til helg for da skal det syes:-)))) Symaskinen er forresten en MC 200E(skrøt helt vilt og hemningsløst her nå, så jeg glemte det helt:-P

6 kommentarer:

 1. Åh, stort grattis til ny maskin! Så gøy:)

  God helg og god sying til deg:)

  SvarSlett
 2. Hei Siri:-) Takk for det:-) Har fått prøvd den litt mere nå og noe så gøy:-) Gleder meg til å bruke den på klær og lignende. Må bruke helgen på proggramvaren da;-) God helg til deg oxo:-)

  SvarSlett
 3. Heisann Sølvi - hvordan går det med broderinga?? Jeg er spent på å se noen "smaksprøver"!!!

  SvarSlett
 4. Hei Anne:-) tja hva skal jeg si, jeg er super fornøyd med maskinen, men jeg får liksom ikke begynt... ehh..Men jeg har en del prosjekter i hodet, men trenger litt andre farger til tråden. Har tenkt å sy initialene våres på noen håndklær, pluss noen i gave(og en give Away) og så tenkte jeg å brodere på bærestykke på en forklkjole... har sydd en masse i helgen, men har ikke fått blogget det enda... (ting som skal legges ut for salg, pluss ut på gartneriet på hesnes:-)

  SvarSlett
 5. Så heldig du er!!! Broderimaskin er min drøm også! :)

  SvarSlett
 6. Det kan anbefales:-) Selve maskinen er lett å sette seg inn i men har "kviet" meg til å begynne på programvaren... er veldig lite teknisk når det kommer til data, men jeg skal få gjort det... det bare tar litt tid;-))

  SvarSlett