Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

mandag 7. desember 2009

Må vell erkjenne at jeg er et surrehue....Ja ja så må jeg vell erkjenne det, i går kveld når jeg skulle legge meg følte jeg at det var noe som skulle skje idag i barnhagen................... joda på månedsplanen stod der: NISSEFEST-alle barna kommer utkledd i nissedrakt! Ånei ånei.... kl var da 24.00, mannen løp på loftet for å se om han fant noe, men fant ingenting. Så da var det ikke annet å gjøre enn å finn fram stoff og saks å sette igang, for min snuppe hadde aldri gått i barnehagen kun med nisselue. Så i natt har vi sittet å klippet og sydd, min mann og jeg. Og vi ristet på hodet og lo av oss selv, mulig vi er like surrete begge to. Og mannen lærte seg hvordan man syr lue og kjole. Han måtte også inn å måle henne mens hun sov. Vi brukte ingen mønster( for det hadde vi ikke tid til!)Men vi var begge enige om at resultatet ble ganske bra :-)

3 kommentarer:

 1. SURREHUE!!!! Men imponerende at dere satt dere ned for å lage noe - det hadde aldri jeg vurdert kl 24 en søndag..... og hadde ihvertfall ikke fått med min mann - he he
  jeg huska det lørdag....ikke mye bedre det heller. Laga enkle nissekjoler (i størrelser som kan brukes til neste år også) og luer. Du får ta en titt på dem i barnehagen - glemte å ta bilder.

  SvarSlett
 2. Huff ja, helt utrolig. Det er så mye som skjer for tiden at det går snart rundt oppi hodet mitt! Men så at det var mange som hadde glemt det idag! Så da er ikke jeg den eneste som må erkjenne at man er et surrehue:-))) Ha ha Da må jeg se når jeg skal hente Mariell idag, de er sikkert kjempefine:-)

  SvarSlett
 3. haha! syns e ser A :) flinke e dere:)

  SvarSlett