Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

onsdag 2. desember 2009

julekjole til M (nesten) ferdig:-)))Endelig var kjolen ferdig, har bare igjen å feste noen tråder inni og sette på bånd på jallen slik at den kan lukes igjen. Grå brokade stoff fra stoff og stil, rosa sateng som fòr og rosa tyll(ses ikke så lett på bidene) og rosa polarfleece alt fra stoff og stil. Mønster har jeg hentet litt fra flere bøker bl.a Meedom. og litt fantasi, må si jeg ble fornøyd med resultatet, men det var litt av en jobb;-)og så må jeg korte ned litt på båndet på ryggen, men tenkte det var greit å ta de for lange enn for korte.

3 kommentarer:

 1. heisann snuppa! Har hatt litt problemer med å få kommentert noen ting som helst for tida men prøver igjen :) Fantastisk fin kjole. skjønner ikke åssen du får tid t alt...

  klem

  SvarSlett
 2. Takk takk, ble fornøyd ti slutt, har knotet en del med den, og da kverner det i hodet hele tiden, og gir meg IKKE:-) he he, var egentig ikke slik den skulle se ut, men nesten. Har MASSE stoff igjen, så kansje jeg skal sy en macthende til meg selv, men ikke samme fasong da;-)) Du har kommentert på noen andre innlegg her, men har hatt litt små problemer m bloggen selv.

  SvarSlett
 3. Gud det var en fin kjole. Du er flink altså. Mariell kommer til å være den fineste prinsessa i juleskapene i år:-) - Tone Merethe

  SvarSlett