Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

onsdag 9. desember 2009

julestrømper.


Et lite forsøk på å lage julestrømper til barna uten mønster. Resutatet ble så som så, men helt okei, hjemmelaget til oss selv går greit med litt småfeil. jeg ble litt ivrig når jeg skulle rive av papiret på det ene trykket så det ble dradd litt, og den strømpen ble oxo litt "slank" hvis man kan kalle den det;-) Hvit polarfleece fra S&S , hvit velour fra jysk. Fototrykkene har jeg laget selv, elsker slike bilder. Men har fått tak i noe dårlig overføringspapir, må nok få kjøpt meg noe nytt. Lyst til å lage klær med slike motiver. For disse motivene har jeg Mange av:-)

2 kommentarer:

  1. Flotte strømper - blir veldig fint med bilde! Og for å ikke glemme det! For en fantastisk byste da!!!! Supert - men det må jo ha vært litt vel morsomt å lage den,,,,, :-)
    Ang Barbro... det er ei venninne av meg som jeg har sydd en del til. I betaling så har jeg fått hauger stoff - veldig fine stoff!!! Flott nissedrakt m hadde på seg! Hun sa forresten at jeg var veldig tøysete! ;-)

    SvarSlett
  2. Strømpene ble ikke helt som jeg hadde sett for meg, men men. Bysten var morro å lage, he he, jeg ble gørr kvalm av å holde inn magen, og mannen ble svimmel av å surre teip på meg! ha ha Og M skjønte ingenting og hva vi holdt på m:-))) Du.. M lurte forresten på om E hadde lyst til å være m hjem en dag etter barnehagen? de hadde vist snakket om det de to, men jeg sa at vi kunne ikke bare ta ho m oss! (blitt anmeldt for kidnapping ha ha ha:-))) Hvis E har lyst så må ho gjerne det og hvis det blir dumt for S så tar vi ho også med:-))))

    SvarSlett