Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

lørdag 31. mars 2012

Bestilt nyfødt sett

Fikk bestilling for en stund siden på et baby sett. Dette skal brukes på en gutt som ventes i mai. Er en stund siden jeg sydde dette, og så kom jeg over dette bilde nå på iPaden. To luer, et sikleskjerf og et stort teppe. Deilig myk velour i alt sammen. Og stjerne velouren er fantastisk god kvalitet. Baksiden er i offwhite fleece og kantet med offwhite interlock(tror jeg) har levert det for lengst. Sydde en hempe på teppet i det ene hjørnet. Luene er mine egne mønster. Lyseblå lue med krone på er selve "sykehus" luen, og luen med stjerner på er beregnet på utebruk, den er foret med offwhite Jersey. Sykehus luen er nyfødt-1mnd og stjerneluen er nok opptil ca 3 mnd( kommer an på hodestr på barnet) kunden var veldig fornøyd.

Jeg skal bli flinkere til å oppdatere bloggen, har mange bilder liggende på pc'en som jeg ikke har blogget, og en del klær jeg ikke har tatt bilder av. Men dagene flyr avgårde med 3 barn i hus, men nå begynner pappaen i huset pappa permisjon hver mandag fremover og da er det meningen at jeg skal sy og blogge for å komme ajour med bestillinger og oppsying til diverse markeder jeg har meldt meg på;-) ha en fortsatt fin helg-klem-

2 kommentarer:

  1. hei :) bare lurte på hvor du hadde kjøpt det stjerne stoffet hen?? :) va jo såååå fint!!! kunne tenkt meg sydd noe i det ja!

    SvarSlett
  2. Hei! Det stoffet tror jeg jeg bestilte av Cetho design. Men det er nok gått ut:-( er ihvertfall 1,5 år siden jeg bestilte det.

    SvarSlett