Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

torsdag 3. november 2011

skippertak-mennesker?? meg?

Jepp jeg må vell bare innse at det er jeg....desverre, og det gjelder ikke bare blogging, men mye annet også i livet mitt...som feks skittentøy vasken...eller å brette klær som er rene (godt vi har adskilt bad og vakerom...det hoper seg opp i skyhøye hauger, og så tar jeg et skippertak, så er det tomt, men så vasker jeg ikke klær på en stund og så er det nye skyhøye hauger! Og litt sånn er det med bloggingen også...jeg syr en del for tiden, men ikke på bestilling..kun av lyst og kreativitet, og bilder tar jeg...men de forblir på kameraet...men nå fikk jeg beskjed av mannen om å tømme kameraet for bilder...fødsel nærmer seg med stormskritt og igår fikk jeg STRENG beskjed om å pakke baggen.... ja ja så nå sitter jeg her da med pakket bag og tom minnebrikke :-)) Og en stor struttende mage med en veldig aktiv lita prinsesse inni.... har mange vonde kynnere for tiden, og hver minste bevegelse gir meg en kynner... og jeg får beskjed fra alle distanser om at jeg MÅ ta det med ro.... jøsses altså! Nå har jeg nesten sovet meg gjennom hele svangerskapet og når endelig jeg føler at jeg har litt overskudd, jo da får man beskjed om å sakke ned på tempoet... hmm..jeg ser kun humor i dette jeg da (heldigvis), for hvordan kan man ta det med ro når man har en jente som begynte på skolen i høst, lekser hver dag, ulike aktiviteter som skal følges opp og en aktiv gutt på 2 år som er absolutt OVER alt?? og som skal gjøre ALT likt som vi voksne?? :-)) Herlige go`klumpene mine:-) Men her er ihvertfall noe av de tingene jeg har sydd i det siste(og der er mer, men synes det ble drøyt med over 15 bilder i ett innlegg) Så resten får jeg ta i neste skippertak:-)) hi hi
Mørk koksgråkjole i frottè, med vintage bilde og hjerter i lin.

Sengeteppe til Nichlas-gutten min, som han skal få til jul :-) (Kjære Nichlas; jeg vet du beherker iPaden til mamma alt for godt, du kommer lett inn på youtube for å se på " torsyklårr som sører på bakhjulet" Altså les; Motorsykler som kjører på bakhjulet :-) Men foreløpig tror jeg ikke at du behersker å komme inn på bloggen min:-) har her satt på 4 bilder av ham og brodert navn og fødseldato. Fleece på baksiden, stoff er herfra og derfra .Frottè topp til meg selv?? Kommer jeg inn i denne på julaften tro?

"The prettiest thing you can wear is a smile" så sant så sant :-))
Egendesignet penge/sminkepung...denne lå jeg å tenkte lenge på en natt...hvordan jeg kunne lage en pung som var formet som et hjerte...så lett så lett, men når en ligger der i senga og ikke har symaskinen med seg OPPI senga (nei jeg har faktisk IKKE det...men hadde jeg vært singel så ikke umulig å ha en symaskin oppi som sengekamerat.....men er glad jeg har den flotte mannen min istedet:-) og når jeg først var igang så sydde jeg likegodt 13 stykker (skippertakmennesket slår til igjen).Disse håper jeg å få solgt på julemesse på Hesnes Gartneri:) Velkommen skal du være: 20 november fra 12-16 i drivhuset :-)Enda et skippertak av punger, pyntet de med noe charms på glidlåsen:-) Helt vanlige, med en liten lomme inni.
Teppe til Mariell til jul,6 bilder av henne, fra fødsel og frem til skolebilde. Fleece baksiden. Jeg tar IKKE imot bestillinger på slike teppe ( fysj for en kjedelig jobb....ha ha hah haha) jeg stod nok sist i køen når tålmodigheten ble delt ut desverre :-(Linhjerte med frihåndsbrodering, og vintagebilde. Lys med englemotiv påført med decoupage

Julegaven til bestemor ( hun er nå passert 90 år, nå NEI hun leser IKKE bloggen min) Men litt av en spreking er hun fordi om, kjenner faktisk ingen som er såå sprek som hun til å være sååå gammal.. tenk på det dere!
Første prøvepung på hjerte, synes de ble såååå søte:-)

Håndklær som trengte litt brodering... greit for gjestene å vite hvor de skal tørke seg på hendene når de er på besøk på toalettet...verste jeg vet er når jeg kommer til noen og det er masse hånklær på badet som henger rundt forbi og du vet ikke hvilket du skal tørke deg på.... stor sjangse for at du da tar et som husfar muligens har tørka seg i rompa med etter dagens dusj....usj! hi hi hi DET hadde du IKKE tenkt på :-))) hi hi hi


Litt luer, elefant luer?? stoffer fra www.printknitstudio.com nydelige stoffer og fantastisk service:-)

2 buffer, litt mer "damete" stil, kjøpt stoffet på stof2000, mulig disse blir med på hesnesElefantluer igjen, med stoff fra "over there" (printknit)


Ha en fortsatt fin natt:-)


Klemmer i fleng til dem som trenger dem:-)


-Manias-

2 kommentarer:

  1. Himmel for en produksjon! Så søte de hjertene var! Veldig koselig å lese bloggen din i nattens ammepause!

    SvarSlett
  2. Du er helt utrolig, sååå mye fint du har laga!! Og de sengeteppene var jo nyydelige! :-) Ha en fin helg! KLEM

    SvarSlett