Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

tirsdag 15. november 2011

Enda et langt innlegg.. :-.)

Ja som skrevet tidligere, er jeg et skikkelig skippertak menneske :-) Men her er ihvertfall noe jeg har sydd den siste tiden. Jeg har faktisk sydd mere, men han ikke fått tatt bilde av det :-( Forhåpentligvis kommer de :-)

Først ut er en pyjamas/heldrakt til lille snuppa i magen. Herlig bambi stoff fra printknitstudio, interlock fra cetho. Jeg hadde ikke tenkt glidlås på denne, men jeg beregnet litt feil på midtstykke, så i stedet for å trikse og mikse veldig ble det glidlås. Str 62
Enda en pyjamas/heldrakt med giraffer fra printknitstudio, valgte her å kante med cerise ribb fra S&S, og vanlig ribb i ben og ermer. Brukte her trykk-knapper, litt usikker på hva jeg likte best.....? Str 62Bukser til mageboeren, i deilig myk velour fra stof2000 og S&S, ribb fra S&S, ca str 62/68

Body i det nydelige uglestoffet fra S&S, bodymønster fra Heilt Spesiell. Str 62. Kantet her med naturfarget ribb, noe tykt å kante med ribb, men det går:-)

Bukse til bodyen. Str 62/68, gammelrosa velour og naturfarget ribb, begge fra S&S

Julehjerter i ullfilt, med brodert tekst :Merry Christmas. Laget disse i lilla,grå og hvit...må nok lage flere, da noen allerede er solgt. Hadde tenkt å ha de med på julemessen på hesnes til helgen.


8stk ferdige hjerter.


Et frittstående broderi av en engel med banner som det står "2011". nydelig å henge på juletre eller en trollhassel kvist.Og tilslutt en frittstående nisse-broderi, denne får vell sin plass på juletreet:-) Gøy å brodere ting som ikke "alle" andre har.

Takk for at du kikker innom bloggen min, legg gjerne igjen spor etter deg, så besøker jeg din hvis du har. Vet blogger har litt tekniske problemer for tiden, mange bloggere jeg ikke kan kommentere hos:-( håper dette ordner seg etterhvert! Ha en fortsatt fin dag:-) KlemOps!! hadde vist et bilde til... Dette er store linhjerter med vintagemotiv på. Alle har forskjellige bånd for oppheng, med et hjerte på toppen. Disse pynter fint opp i en gang,bad,soverom,stue..osv osv.. Disse skal være med på julemessen på Hesnes.


ja som sagt tidligere er jeg et skikkelig skippertak menneske

2 kommentarer:

  1. Så mykje fint du har sauma, skikkelig søte små klede! :)

    SvarSlett
  2. Så mye skjønt babytøy.
    Ullhjertene var også kjempefine:)

    SvarSlett