Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

tirsdag 22. november 2011

God morgen!

Jeg vil vise dere at et grunnmønster kan ha flere bruksområder. Jeg har her tatt utgangspunkt i et raglanmønster fra boken Meedom. Gutten min hadde lyst på nye gensere så da brettet jeg opp ermene igår og satte igang.

Denne genseren fikk jeg ikke tatt nærbilde av, for denne valgte Nich at han skulle ha på seg idag, han elsker verktøy. Han var veldig facinert over at mamma hadde sydd denne til ham.
Som sagt: Et vanlig grunnmønster fra Meedom, har brukt kontrastfarge på ermene og kanting rundt halsen, kantet med verktøystoffet på ermene, Laget bestefaråpning i halsen, ble ikke helt fornøyd med den løsningen( ble litt skjevt og klumpete) Men gutten var fornøyd:-) Neste ut er samme mønster, men med åpning i ermen, ikke noe hokkus pokkus akuratt, men det gjorde seg med turkis interlock til det nydelige bilstoffet.Enda en bilgenser. Samme mønster. Men her har jeg en annen vri. Jeg laget først bisebånd av interlock og tykk anorakk snor, disse festet jeg i ermegapet på raglanermene, både foran og bak, så kantet jeg med rød interlock og laget "vanlig" åpning i halsen. Synes det gjorde seg med bisebånd i ermene, noe knotete ble det med overlocken da det ble ganske tykt for den å bite over stumpene til bisebåndene, men det gikk:-)Alle stoffene er fra printknitstudio, foruten ensfarget interlock som jeg har bestilt av Cetho!
Altså: Et mønster,(str 4 år) men tre forskjellige gensere. Må si at jeg ble veldig fornøyd med alle tre. Kansje det blir 3 bukser i kveld, samme grunnmønster men med 3 forskjellige løsninger:-) Vi får se :-) Ha en super tirsdag!


Klem

1 kommentar: