Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

tirsdag 31. mai 2011

Litt av hvert.

Kjole på bestilling. Himmelblå chenille, med hvite detaljer. Knyting i livet. Ribb i ermene og hvit interlock i hetten på kjolen.Blonde på nedre del på kjolen. Str M. Stoffer fra S&S.

To hjerter bak på hetten.


Vaffelsømkjole til snuppa. Skulle gjerne hatt et action-bilde av snuppa i denne. Gleder meg til å hente henne i barnehagen idag(hun har sove i barnehagen inatt) Håper kjolen passer! Eget mønster. Stoff fra S&S

Skjørt til snuppa i velour og frotte. Hvit ribb. Stoffer fra Cetho og S&S. Eget mønster
Berberbukse til snuppa, str 6år......som ikke passer... har allerede sydd den inn en hel masse, men den er fortsatt ALT for stor. Så nye justeringer må gjøres før den kan brukes
Singleter til guttemannen min. Herlige stoffer fra Cetho og S&S
Nærbile/skrytebilde av sømmen med kantbåndsapparat :-))


Singleter til snuppa i bøtter og spann:-) Str 6år. Må inrømme at jeg er veldig fonøyd at kantbåndsapparatet til coversproen og jeg er blitt SÅ gode venner altså! Stoffer fra cetho, og interlocken som jeg har brukt på kantingen er også derfra.


17.mai kjolen min...denne satt jeg å sydde 16.mai...hvorfor er vi jenter sånn? " jeg har ingenting å ha på meg!" hi hi hvit chenille og brun ribb på ermer og halskant. Brodert på foran og bak kjolen.Nærbilde av broderi foran..


Nærbilde bak...

Enda en singlet til snuppa...nå venter vi bare på sola skal komme så de kan bli flittig brukt.
I helgen har virkelig symaskinene fått kjørt seg... så det endte med at overlocken sa STOPP! Æsj! Så nå er overlocken på versted, og mest sannsynlig vil det ta litt tid før den er ferdig reparert...DobbelÆSJ!! Så jeg tar IKKE i mot bestillinger på klær før overlocken min er ferdig reparert! Ja det er veldig kjipt, ser jo nå hvor avhengig jeg faktisk er av den maskinen. Men det kom noe positivt ut av det da, jeg har lært meg å sy vaffelsøm!! Wiii! med strikk i underspolen! mon tro hvor mange ganger jeg har prøvd på denne metoden?? ikke få, og så skulle det bare en liten detalj til for å få det til, så idag har jeg sydd kjole til snuppa med vaffelsøm!! Så vanvittig gøy! ellers som dere ser såååå.....har jeg nesten satt stand by i helgen foran maskinene i helgen:-) Herlig å være tilbake igjen!


Ha en fortsatt fin tirsdag!

Klem

2 kommentarer:

  1. Så bra at du fikk til vaffelsøm!! Hva var detaljen? Trådspennet? Håper du får orden på overlocken fort, fort, fort! Det er jo som å miste høyre armen uten den! ;)

    SvarSlett
  2. Nydelige saker, du er såå effektiv!! :-) Kjolen til snuppa var bare supersøt!! :-) Ha en fin helg, la oss håpe sola blir!! :-) KLEM

    SvarSlett