Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

tirsdag 16. august 2011

Long time.....

Hei alle sammen! Ja nå er det lenge siden jeg har blogget, og jeg har mine grunner. Det hele startet i mars hvor jeg var totalt utbrent.....trodde jeg... jeg lurte faktisk på om jeg hadde fått ME, jeg syntes jeg ikke gjorde annet enn å sove, spise og sove...og sove litt til. Ja jeg var faktisk bekymret for meg selv... og jeg begynte å få kommentarer fra mennesker rundt meg at jeg ikke så bra ut, trøtte øyne konstant... og at de ville gjerne at jeg skulle ta meg en tur til legen... " næsj...det er sikkert ingenting, går snart over! Jeg følte jeg gikk på "reserveløsning" hele tiden, og bare det å levere ungene i barnehagen om morgenen var et ork... En dag skulle jeg ta solarium med en venninne, vi skulle møtes kl 12.. og jeg klarte å forsove meg! Jeg kom løpende hesblesende og beklaget meg at jeg var sen:"jeg sovnet på sofaen" , Venninnen min sier da: nå må du seriøst til legen....har tanken slått deg at du kansje er gravid? Jeg satte store øyne på henne! Om jeg var gravid? Selvsagt ikke var jeg det! Dette hadde vi jo "vernet" oss mot og jeg hadde ikke ønske om flere barn. Jeg slo denne tanken fra meg og det gikk noen uker til hvor jeg fortsatt var på "reserveløsning". En dag satt jeg meg ned med kalenderen min hvor jeg satt å skrev opp turnus og andre viktige datoer.... Så fikk jeg se: Å hælledussen! Jeg er jo mange uker på overtid! Jeg skulle jo hatt det "månedtlige" for lengst! Rett på apoteket kjørte jeg, ringte mannen min og fortalte min bekymring, hvor han også svarer: Nei det er jo ikke mulig at du er gravid, det er sikkert noe annet! Jeg kjøpte en test alikavel..... og den viste det vi trodde ikke var mulig:

Vi skal få en jente i desember :-)

Så de siste mnd har gått med til oppkast/kvalme, lite energi og masse hormoner som ikke lar seg styre! Men føler jeg begynner å bli bedre nå, og jeg har en fantstisk mann som støtter opp og som mer enn gjerne tar ett tak i huset og hjelper til med barna (takk og lov!) Jeg hadde ikke klart ansvaret for de 2 andre barna våres nå. Jeg hadde mange planer og ting jeg skulle gjøre, men dette er forløpig lagt på is til tuppa kommer. Jeg har faktisk fått sydd litt i sommer(etter overlocken kom tilbake etter reperasjon) men kun ting jeg selv har hatt overskudd og energi til å gjøre. De siste dagene har jeg sydd MASSE og jeg skal få blogget det etterhvert, men det er utrolig mye så jeg får ta det litt etterhvert! Grunnen til at jeg plutselig syr masse nå, er at jeg skal stå stand på Dølemo-marknaden, og da må man har en del føler jeg, da denne går over 2 dager:-)

Vil også si at jeg har kikket innom mange blogger den siste tiden og lar meg lett inspirer av dere, jeg har vært dårlig til å kommentere, men noen har jeg kommentert hos! Jeg setter ihvertfall stor pris på alle kommentarer jeg får og håper at dette "private" innlegget ikke skremmer bort de som leser bloggen min :-)

Ha en fortsatt fin kveld... I morgen begynner eldstejenta mi på skolen i 1.klasse...hvor ble tiden av?
Har du barn som begynner på skolen i disse dager?

Klem

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med snuppe på vei:) Og gratulerer med skole jente! Det er helt uvirkelig hvor fort tiden går! Lykke til på dølemo!

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye!! er innom titt og ofte å ser på alt det vakre du lager men er ikke så flink til å legge igjen spor, men nå måtte jeg jo gratulere:) Ha en fin kveld, og kos deg videre med syingen :)

  SvarSlett
 3. Hei! Tusen takk for fine ord i bloggen min :) har helt glemt å skrive størrelse :) vottene vil jeg kanskje tro er medium? litt vanskelig å si, jeg har småe hender å de er litt store til meg. Jeg kan strikke de mindre og i andre farger om du ønsker de :) sokkene er ca str 38-39, og kan også bestilles i andre farger og str :) høsten er jo på tur så da har man alltid litt ekstra strikke tid ;) ha en fin kveld! :D send meg en mail om du ønsker andre farger og str :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse! Selv om det kom som en liten ovrraskelse for dere:)

  Håper formen er bedre nå:)

  SvarSlett
 5. Hehe, du skriver så bra!! Det er jo koselig da, men kjipt å være så sliten og kvalm! Du går nok bedre tider i møte! :-) Ønsker deg en finfin uke!! KLEM

  SvarSlett
 6. Gratulerer med graviditeten, håper du har det bedre nå, går å gruer meg litt til å bli gravid igjen (3mnd med oppkast frister absolutt ikke!), men blir jo så utrolig forelska i de søte små når de kommer ^^,

  SvarSlett