Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

onsdag 23. mars 2011

Mye sying for tiden

Trekantskjerf til en dame som har bestilt ullkåpe av meg, det skulle matche kåpen. Lyserosa fleece, med 2 hjerter og blonde.Boxershorts til mannen min. Mønster: Måtte ofre en gammel en... hysj... og mannen sier: desverre ingen action-bilder asså ;-)

Settet til snuppa, ermeløs chenillekjole, med volangekant og blonde. Tights i hjertejersey, dus lilla. og snuppa var som tidligere nevnt super fornøyd


Joggedress på bestilling. Til en gutt som heter Daniel. Ooga Booga stoff og himmelblå chenille, sort ribb-kanter. Brodert på en frosk, med vinglete bein. Buksen har skrålommer, som der er plass til mye rart som Daniel vil finne på sin vei.-) "Daniel" aplikert å¨rompa. Str 4 år...siden jeg har fri 9 dager hver 3.uke så blir det mye sying her i huset, og med masse bestillinger som venter på meg så passer det fint akuratt nå med en slik turnus. Etterhvert kommer jeg til å begynne å jobbe dag/kveld, så da blir det ikke fullt så god tid til sying. Idag har har det blitt litt av hvert, bestillinger og et sett til snuppa mi. Hun har spurt en stund nå om ikke jeg kan sy noe til henne, og idag ble det endelig tid, og snuppa var super fornøyd. Hun har danset rundt her idag, og snurret rundt, sunget :" ganske gøy å være prinsesse, ganske gøy å være prinsesse.....osv" sangen fra "HerligLand" (Dyreparken, Kr.sand), og da smelter jo mamma`s hjerte når hun ble SÅ fornøyd.

2 kommentarer:

  1. Du er genial!! :-) Så mye fint! Synes han var kjip som ikke ville vise action-bilder altså, hehe :-) Nydelig det jentesettet! Ha en super kveld og helg!! KLEM

    SvarSlett
  2. Du har vunnet min give away!! :-) Gratulerer! Klem

    SvarSlett