Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

mandag 21. mars 2011

noe til meg selv og en bestilling

Kjolen bak. Foret hette. (Trenger jeg å si at kjolen hadde blitt mye finere på en barnebyste?? Eller et barn som passet den? Å henge klærne på en kleshenger ser rett og slett teit ut, spørs om ikke jeg må kjøpe meg en barnebyste som ikke er så stor i overkroppen som den jeg har)
Kjole til en jente på bestilling. Str 6år. I koksgråfleece og rosa økologisk ribb, med hjerter og blonder. Volangekant nederst. Så hvis mammaen er fornøyd, blir det en kjole-match til henne:-)
Denne vesten er det igrunn en stund siden jeg sydde, men jeg har rett og slett glemt å blogge den, og jeg har også glemt å bruke den!! (hallo!.. ja jeg er både distrè og har dårlig hukommelse) men men ble veldig fornøyd med den da, og det er jo helt genialt å bruke rester på slike vester, spørs om ikke snuppa mi også må få en :-) Str er 38, og mønsteret er fra S&S, ullboucle på ryggen. i hjertet

1 kommentar:

  1. Så fine ting! :-) Håper du får en fin uke, deilig at snøen smelter mer og mer nå!! KLEM

    SvarSlett