Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

tirsdag 17. november 2009

Jeg fikk en LYS Idè:-)


Ja nå har jeg brukt noen dager på å tenke, brette papir, klippet og prøvd. Jeg ville lage et rundpinneetui som ikke tok stor plass, som man kunne dele i flere deler, feks når man holder på å strikke og man ikke skal jo da ikke bruke alle pinnene samtidig, at man slapp å ha med hele etuiet sammen med strikkestøyet. Og når man ikke bruker rundpinnene har man dem samlet på en plass. Man kan også sette på flere lommer etter hvor mange rundpinner man har. Jeg har 6 lommer på min, fordelt da på nr 2,5- 3-3,5-4-4,5- og 5,5-6-7-8 og 9 i en lomme. Har også laget de i rekker og nummerert de slik at man lettere har oversikt over pinnene sine. Jeg har laget den slik at hvis man skal bruke nr 4 feks så tar man denne ut(brukt borrelås) og setter hele etuiet sammen igjen:-) Og trykkknapper på selve lommene.Litt vanskelig å forklare, men bildene forklarer kansje mere? :-) bildene kom jo selvfølgelig i feil rekkefølge:-((( bilde 1 er i bunnen...

3 kommentarer:

 1. så tøft. skal sei du e kreativ:)

  SvarSlett
 2. he he:-) Ja ble faktisk fornøyd med kreativiteten min her, tenk at det lille hodet mitt kunne finne ut av noe sånt:-) Men det har jo blitt noen søvnløse netter av de oxo;-(disse tenkte jeg faktisk at jeg skulle sy noen stykker av å selge, for mamma synes de var geniale så hun skulle reklamere for meg, blandt sine strikkeglade venninner:-)

  SvarSlett
 3. hei, så fin blogg du har:)

  Stoffet til kjolen du spurte om på min blogg er et dynetrekk jeg kjøpte på bruktbutikk i Danmark i sommer. Til omslagskjolene bruker jeg mønster fra Elisabeth Gynthers bok Barnetøy du selv kan sy.

  SvarSlett