Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

mandag 5. november 2012

Votteproduksjon

Denne uken har det blitt masse votter. Faktisk 25 par! Så nå må jeg ha "vottepause". Jeg fant frem broderimaskinen her for noen helger siden, har jeg har stingsatt egne motiv. Det er gøy det! I stedet for å betale for andre skal gjøre den jobben, og at man får noe som ingen andre har. Disse vottene med krone og navn ble en slager på Facebook siden min( -MANIAS -) , de er foret med fleece, noen med og noen uten tommel, fra str o-12 år. God ribb som gjør at den sitter bedre på hånden. (Gjett om Nichlas på 3 år også ville ha et nytt par votter når han så traktor broderiet;-) Kanskje de nye eierne av vottene vil de beholde de litt lengre med navn på? Føler at votter er nesten som sokker, ofte forsvinner det en??? Mister barnet ditt ofte vottene sine? (Eldstejenta mi mista 3 par ifjor!! Grr...) men nå aner jeg at hun beholder dem en stund;-)

3 kommentarer:

 1. Så fine votter og Så lurt med navn på dei:)

  SvarSlett
 2. Kjempefine votter:)
  Får aldri nok av dem. Er sant som du sier, er akkurat som sokkepar....på en merkelig måte sitter du igjen med bare en og en....mmmhhh merkelige greier dette du.

  SvarSlett
 3. Utrolig søte de vottene!! Tror jeg må bestille sånne og jeg! :-) Du har vel fullt opp å gjøre nå før jul, så jeg tar en bestilling på litt av hvert på nyåret jeg :-) Ha en fin søndagskveld! KLEM

  SvarSlett