Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

fredag 12. februar 2010

Tunika med "frynsebånd"


Endelig:-) Idag har jeg sydd til meg selv, og det ble denne tunikaen:-) Ble veldig fornøyd om jeg skal være så ekkel å skryte av meg selv:-) Fleecen er fra Merethes Atelier i grimstad, og idag når jeg var å kjøpte det var jeg litt i tvil hva jeg skulle ha til pynt, så Merethe sponset meg med dette båndet for hun var helt sikker på at det ville bli knall stillig og det ble det.Når man syr det på er det et helt vanlig bånd, så børster man det opp slik at det blir frynsete. Det heter sikkert et eller annet, men ikke vet jeg:-) I tillegg kjøpte jeg rosa fleece til hjertene på den spisse hetten. Har brodert rundt hettekant og ermekant med hjerter i rosa og i ermene har jeg også sydd i en tynt strikk( bommet litt på vidden på ermet:-P) Mønster er mitt eget.

7 kommentarer:

 1. Hei Sølvi! Denne ble veldig flott! Kult bånd - det må jeg utforske selv. Godt du fikk sydd noe til deg selv da!

  SvarSlett
 2. Så morsomt at det ble noe til deg selv...den ble kjemeflott. Båndet hørtes jo skikkelig stilig ut :) Klem

  SvarSlett
 3. Tusen takk Anne og Hilde. Ja det var kjempespennende å sy på det båndet, sydde det på med smal sikk sakk og så satt jeg med en ren neglbørste og fliste det opp. Man kan også vaske det etter at det er sydd på så blir det samme effekt, men skulle jo gå med kjolen idag og så er jeg jo ekstremt utålmodig, så frem med børsten med en gang:-))) God helg til dere begge:-) Klem

  SvarSlett
 4. Hei Sølvi! Så lenge siden nå, håper det står bra til:) Tror jeg snart må ha en ny kjole fra deg! Har du mye å gjøre, eller er du klar for et oppdrag;)?

  SvarSlett
 5. Hei sølvi
  denne var kjempe fin.Mulighet til å lage noe lignende?meld meg evt på facebook
  silje t

  SvarSlett
 6. hei! er det mulig å få bestilt en slik noe sted?? det var den fineste tunikaen jeg har sett og jeg føler en trang til å "må ha" elr "må sette på ønskelisten min til samboeren" :D

  SvarSlett
 7. Hei:-) send meg en Mail på solvi.normann@hotmail.com så blir vi enige :-) klem

  SvarSlett