Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

mandag 8. februar 2010

ang give away...

Jeg skrev i et tidligere innlegg her på bloggen at jeg skulle ha en Give away ved 3000 besøkende men ser ut som jeg må utsette det... har hatt en del bestillinger og her har livet vært preget av sykdom siden januar... og nå er jeg selv syk.... men når vi er friske hele gjengen er jeg klar for en give away....... Beklager, men av og til er det bare sånn;-)

3 kommentarer:

 1. Hei på du!! Så koselig å treffe deg her inne på bloggevreden. Du verden så mye fint du lager. Jeg blir helt syk! Så flink du er. Jeg kommer nok til å titte innom her titt og ofte. Hvordan går d med hovedoppg? Siv-Tone

  SvarSlett
 2. Leit å høre at dere er syke, god bedring til dere:)
  Og så masse fint du har sydd siden sist jeg tittet forbi:)

  SvarSlett
 3. Hei Siv Tone:-) Jeg har ikke begynt på bacheloren enda, tar litt tid på den skolen. Er akuratt ferdig med hjemme eksamen, så nå er det en uke med forypningfag, der har jeg valgt lindrende omsorg. Håper alt er fint med deg og dine:-) Klem

  Hei Siri:-) Nå har vi endelig blitt friske her i hus, men det har vært en veldig hektisk tid siden jeg ble ferdig med permisjonen min. Barna har overlappet hverandre med sykdom og i tillegg har minsten vært innlagt på sykehus, så nå håper jeg vi har fått vår kvote;-) Tusen takk, blir litt sying på kvelden når barna er i seng:-)

  SvarSlett