Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

lørdag 20. februar 2010

Klær til både storesøster og lillebrorJeg må bare innrømme at jeg synes det er så gøy når barna mine kan gå nesten likt kledd selv om det er en gutt og en jente. Og det er helt umulig hvis man går i klesbutikker å handler. Denne gangen ble det vest (Gynther) og balubabukse med ekstra lange ribber (eget mønster) i bomullstoff med apemotiv til storesøster. Og knytebukser (utg.pkt i Gynter, modifisert) I turkis bomulljersey med apemotiv til lillebror, lillebror var også så heldig at jeg rakk å få på symerke med apekatt på, men det rakk jeg ikke til Storesøster. Stoff fra S&S som endelig er kommet til kr.sand. Var det på torsdag i ca 3 timer som ble veldig dyrt, men veeeeeldig gøy, kjøpte meg sømbyste også. Så det blir spennende å prøve den:-)))) Og vært på S&S i dag også:-)) I Like:-))) Så nå er det bare å glede seg til Ikea kommer:-)

2 kommentarer:

  1. Så fine plagg! Skal si du farter til S&S!!! Var der i går og det var toppers (lommeboka var ikke helt enig kanskje)

    SvarSlett
  2. He he ja det var helt tilfeldig altså;-) Var jo på skole i kr sand hele forrige uke og i dag var vi på XXL å kjøpte pulk:-) Og jeg kan IKKE gå forbi S&S:-)))) Alltids noe jeg trenger der... he he:-) Ja jeg svidde av en del tusen på torsdag... huff men nå hadde jeg spart siden du sa det til meg på nyttår:-)

    SvarSlett