Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

søndag 21. februar 2010

Jeg fant Jeg fant!


Se hva jeg fant på i en brukthandel idag! Synes den var knallstillig! Damen som eier denne butikken kjente meg igjen fra sist jeg var der så hun fant denne til meg, for hun vet jeg syr:-) Snille dame:-) I tilegg hadde jeg bare kort, så hun sa jeg kunne betale neste gang jeg skulle opp til hytta vår:-) Fantastisk! Hun skulle i tilegg spare på stoff hun fikk inn fra 70 tallet til meg...WIIIIIII!! Hun hadde akuratt sendt avgårde en hel haug til estland..... :-( Men men hun skulle rydde og finne frem til meg:-) Denne er altså håndlaget, pute på toppen til knappenålene, og pinner rundt nede til snellene:-) Kjempestillig synes jeg! Men der er et hull mitt på som ikke er tversgående men nedover i stammen, noen som vet hva dette er til???

3 kommentarer:

  1. Kjempestilig Sølvi..heldig du er :)

    SvarSlett
  2. Denne var jo supertøff!! Hvor er denne butikken henne?? Blir du med på Løddesøl gård torsdag kl 19?? Se bloggen min for link

    SvarSlett
  3. ja den var helt genial:-) jeg har aldri sett lignende. den bruktbutikken ligger på hynnekleiv, hun har bare åpent på søndager tror jeg... ikke helt sikker på det, men jeg har bare vært der på søndager. vi kan godt ta en tur dit sammen en gang hvis du har lyst. jeg skal se litt på det til torsdag så kan jeg gi deg beskjed:-)

    SvarSlett