Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

torsdag 26. august 2010

Kjole
Ikveld ble det også til en kjole til meg selv. Er blitt veldig glad i dette mønsteret. Denne gangen ble det i hvit frottè og blomstrete bomullstoff. Kroklisser i rosa og sølv har jeg også brukt. Ble ganske fornøyd med resultatet, til og med mannen sa: wow den var fin! og da ble jeg ganske overrasket(siden han ikke er den som er mest entusiastisk i forhold til hva jeg kler meg i, og som regel må jeg spørre hva han synes:-P men det er vell slik de fleste mannfolk er:-)
Vil også si TUSEN TAKK for alle koselige kommentarer, varmer mitt hjerte:-) Jeg titter innom alle bloggene jeg får kommentarer fra, og legger meg gjerne til som følgere.( Jeg skal skjerpe meg i forhold til å kommentere:-P Men må si at jeg blir veldig imponert over dere alle sammen:-)

8 kommentarer:

 1. For en nydelig kjole!
  Og gøy med spontan kommentar fra mannen:)

  SvarSlett
 2. Nydelig kjole Sølvi :) Likte den supergodt :) Må snart komme meg på stoff og stil så jeg kan få handlet meg litt inspirasjon :)

  SvarSlett
 3. jøss!!! den kjolen var skikkelig fin!!!!
  er det også mønster fra stoff og stil???

  SvarSlett
 4. åååh, smelt!! Den kjolen va knallfine!! Så bra at den fallt i smak hos mannen din! Tenker den er ofte i bruk da:-) Hvordan går d med deg?

  SvarSlett
 5. Hei, super fin den kjolen. Har du tegnet mønsteret selv eller kan man få kjøpt det noe sted??
  Mvh Ingrid Helene

  SvarSlett