Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

lørdag 22. mai 2010

Sånn kan det gå.....


Når man sitter å shopper på ebay!! Himmel og hav sier jeg! Og gjett om vi har ledd godt av meg! Jeg er en smule uerfaren på nettshopping i det store utlandet...kan man vell si når man ser dette bildet! Satt å surfet på ebay etter glidlåser og plutselig så hadde jeg handlet 300(!!!) glidlåser! HALLO! Hva skal jeg med så mange da?? Ikke vet jeg, men får sikkert bruk for mange av dem etterhvert:-)) Det blir nok en stund til jeg kommer til å kjøpe ikke-delbare glidlåser ihvertfall:-) Hi hi hi hi. Men en ting er sikkert, fargeutvalget var jo enormt, mange fine farger og heldigvis var det mange forskjellige lengder:-))

3 kommentarer:

  1. den blemma der har jeg også gått på;) hehe, og det verste er at de jeg kjøpte var alt for korte til at jeg får bruk for de! haha... sånn går det når man kikker på pris og ikke lengde;)

    SvarSlett
  2. huff a meg! Den ebayen er jammen farlig, for man blir helt blind av prisen:-)) Tror jeg må vente litt med å inn der å se på stoffer, for da kan det ta helt av tror jeg! Venter fortsatt på KAM-tangen og knappene.... for min utålmodige sjel passer det dårlig å vente lengre enn en uke;-)

    SvarSlett
  3. he he he....dette var morsomt!!! Har enda ikke prøvd meg der inne - men har forstått nå at jeg må passe på!

    SvarSlett