Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

onsdag 13. januar 2010

Bareselgave til min lille nye nevø:-)


I natt ble jeg tante igjen som sagt, og da ble det et lite sett fra meg så jeg hadde noe når jeg skulle ned å se på det nye nurket som kom i natt:-) Sparkebukse i brun babycord og lyseblå bomullslerret, og hjelmlue med brun babycord og lyseblå polarfleece. Mønster fra Gynther og stoff fra stoff og stil. Valgte trykkknapper i buksebena siden str er 0-3 mnd. og da skifter man jo en DEL bleier:-)

4 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye som tante igjen:) kjempefint sett du har laget:) og er heilt imponert over hvor fort du gjør d!
  klem

  SvarSlett
 2. Takk Takk:-) Skal si deg det Mona at du skjønner det når du får dine egne barn;-) He he Man blir veldig effektive av de små skjønner du:-)(du så vell det i julen hvor høy aktivitetsnivået er her i gården?? :-)) Og så ser jeg jo sjeldent på tv, eller kansje aldri:-)

  SvarSlett
 3. Utrolig søtt sett, og ja du er utrolig effektiv. Men som du sier selv det er jo en prioritering. Jeg har litt fort for å falle ned i sofaen foran Tv etter endt dag. he he

  SvarSlett
 4. He he uff jeg er ikke noe unikum altså, men det er så mye gøyere å sitte å sy enn å se på tv, min mann faller rett i sofa etter barna er lagt og der sitter han å sover og da gidder jeg ikke å høre på snorkinga hans,for da får jeg jo ikke med meg det på tv alikavel, da er det bedre å sitte på syrommet:-() ha ha ha

  SvarSlett