Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

søndag 29. november 2009

Julebordkjole til meg selvDa er endelig kjolen til meg selv ferdig, akk for en jobb når man ikke har mønster. har ledd en del av meg selv, har lagt på gulvet å tegnet omriss av meg selv på en ikearull med papir, godt at det ikke er synlig for naboene inn i stuen vår:-) Stoffet fant jeg på stoff og stil når jeg var der inne, dette har de ikke i netthandel, og gjett hvor mye jeg gav for det??? 29,90,-!!!! Og jeg har MYE stoff igjen:-))) Billigste kjolen jeg noen gang hatt. Kjøpte også strass-stenene, ser at jeg må ha en til på, men kjenner at jeg nesten har vegring for å sette på en til... huff for en %&%/ -jobb!! Men men det var verdt det:-) tror str blir ca 36/38

7 kommentarer:

 1. Superduper! Skal si du er flink!! Er litt i tåka her.... er det du som har lånt Gynter boka mi?? he he...litt glemsk. Tror du du kan legge den i hylla i barnehagen en dag? Trenger et mønster der.... Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 2. Det er meg som har den ja:-)) Skal gjøre det i morgen:-) (hvis jeg er heldig å husker det) har en VELDIG aktiv gutt her, som ikke sover om nettene, så jeg går rundt som en zoombie til tider:-))

  SvarSlett
 3. Stakkars deg! husker den tiden og jeg er glad jentene sover nå.....

  SvarSlett
 4. Hei snuppa:) kjempefin kjole du har laget :)åssen har du fått t den kommentar saken du har øverst t høyre på bloggen din?

  klem

  SvarSlett
 5. kjempefin kjole:)skjønner ikke åssen du får tid til alt..

  klem

  SvarSlett
 6. Mona: Klikk på boxen min der det står: Get a box, så følger du instruksene. Det er så enkelt at til og med jeg får det til;-) Hvis ikke du får det ti så ringer du meg:-) Nei åssen jeg får tid??? har ikke peiling, men jeg er effektiv:-) Ha ha man lærer seg det når man får barn, å utnytte tiden;-) Klem

  SvarSlett
 7. takk! tror æ fikk d til :)

  SvarSlett