Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

fredag 26. oktober 2012

Fleece dresser til ekte prinsesser

Disse sydde jeg i sommer en gang. Jeg kikker nå igjennom bilder av ting jeg har sydd og ikke blogget. Og jammen er det en del. Disse settene har jeg sydd i fleece, med aplikerte kroner på. Det ene settet i brunt og rosa har jeg også sydd i en større størrelse(ca 4 år) fikk melding igår at den nye eieren var så fornøyd, så den bestemte frøkna sov faktisk med buksen! Ha ha ha herlig!:-) settene på bilde er ca 6 mnd til 1 år. Det grå og rosa og det blå og grå er til salgs for 500,-pr sett! ha en fin fredag! Klem

torsdag 25. oktober 2012

En Mathea kjole

En Matheakjole er blitt til! Denne kjolen fikk jeg bestilling på for en liten stund siden, men siden kroppen stadig krangler med meg så tar det litt tid før jeg får gjort ting ferdig. Kunden ønsket en kjole i brunt, helst velour med et englebilde. Så da kvernet hodet mitt en liten stund før jeg fikk en ide, slik er det med meg, jeg må vite hva kunden liker av farger og så må jeg tenke en liten stund på det før ideene popper opp. Gjerne tegner jeg et utkast før jeg begynner å sy:-) og jeg må si at jeg ble fornøyd med resultatet. Kjolen ble døpt Mathea fordi den nye eieren heter Mathea. Stoff fra S&S, str 4-5år. Englebildet er skrevet ut på fabric transfer fra Panduro.

onsdag 24. oktober 2012

En stjerne bestilling..

Forrige helg fikk jeg bestilling på 2 fleece gensere, til to jenter. Kunden bestemte helt selv hvilken farger hun ønsket, med inspirasjon fra stjerne tunikaen i forrige innlegg. Så da ble det gammelrosa fleece med stjerne applikasjon i blonde Jersey, og offwhite fleece i hetten. Str 5 og 8 +. Gjett om Snuppa mi på snart 8 ville ha en lignende. Og det spørs nok om hun ikke må det:-) perfekt nå som gradestokken nærmer seg 0. Må ærlig innrømme at jeg er ikke så glad i kulde... Huff, men liker godt snø da! Liker du kulde eller snø?

søndag 21. oktober 2012

Stjerne tunika til...

Svigermor! En veldig forsinket bursdag gave til svigermor. Kroppen krangler, og overskudd har det vært lite av de siste mnd. Denne tunikaen sydde jeg forrige helg, jeg har sydd noe lignende til henne fra før, og den har hun likt veldig godt. Så da ble det en marine blå microfleece denne gangen, med stjerne. Hetten er foret med offwhite polarfleece. Mønster er mitt eget. Alt av stoffene er fra S&S, elastisk blonder også(metervare) Jeg laget også en wallsticker til do-lokket deres. Disse tar jeg 99,- pr stk for. Har også teksten "Drit og Dra" (99,-) hvis noen lnsker å bestille.ha en fortsatt fin søndags kveld :-) klem

tirsdag 16. oktober 2012

Veske til meg selv!

Endelig har det blitt en veske til meg selv! Jeg har ønsket meg sååå en veske med stjerne på fra "small stuff", men en veske til nærmere 2000,- har jeg rett og slett ikke samvittighet til å kjøpe meg. Ungene trenger vintertøy, ulltøy, nye sko osv osv så da får mor stille seg bak i køen:-) sånn er det å være mamma, men det gjør ikke noe:-) det er bedre at de er gode og varme enn at mammaen skal gå rundt med en veske til den prisen;-) Igår var jeg en tur på S&S og der fant jeg noen stoffer som kunne passe til en veske. Og veske ble det, etter innfallsmetoden. Hadde tenkt å ha glidelås i den, men hodet fungerte ikke helt som det skulle i går, så da ble det hempe og knapp. Ville gjerne ha gjennomsiktig voksduk på den nederste delen for å beskytte den mot slitasje. De fleste stoffene er fra S&S, brukt opp litt rester fra lageret her hjemme( som for tiden er ALT for stort). Ble fornøyd med resultatet, tror den kommer til å bli godt brukt. Tillogmed mannen kommenterte at det ble en flott veske. Takk kjære, sjeldent vi har lik smak når det kommer til klær og vesker men her glimtet både du og jeg til;-))

onsdag 3. oktober 2012

Isskrape vott

Det blir jammen lite blogging for tiden.. Det er hektisk med 3 barn og alt annet som følger med, hus og diverse. Kjøpte meg en Babylock i sommer, som gikk fløyten en mnd etter jeg kjøpte den! Og fortsatt er den ikke blitt hentet av tollpost for service... Må si at dette har tatt en del av sylysten min... Og blogging har blitt nedprioritert. Jeg har startet en side på Facebook som jeg stadig oppdaterer, skal legge ut link senere ( blogger fra mobil nå). Ikveld har jeg sydd noen isskrape votter i ull, foret med fleece. Fuskepels på kanten og hjertet. Selger disse for 219,- pr stk +porto(send meg Mail). Ha en fortsatt fin kveld!