Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

torsdag 26. august 2010

Kjole




Ikveld ble det også til en kjole til meg selv. Er blitt veldig glad i dette mønsteret. Denne gangen ble det i hvit frottè og blomstrete bomullstoff. Kroklisser i rosa og sølv har jeg også brukt. Ble ganske fornøyd med resultatet, til og med mannen sa: wow den var fin! og da ble jeg ganske overrasket(siden han ikke er den som er mest entusiastisk i forhold til hva jeg kler meg i, og som regel må jeg spørre hva han synes:-P men det er vell slik de fleste mannfolk er:-)
Vil også si TUSEN TAKK for alle koselige kommentarer, varmer mitt hjerte:-) Jeg titter innom alle bloggene jeg får kommentarer fra, og legger meg gjerne til som følgere.( Jeg skal skjerpe meg i forhold til å kommentere:-P Men må si at jeg blir veldig imponert over dere alle sammen:-)

Bæreslynge




Ikveld sydde jeg en bæreslynge til oss. I sommer prøvde jeg en bæreslynge i en barnebutikk, og jeg kjente da at det er virkelig behagelig å gå med! Jeg får fort betennelse i armer og skuldre, og bære på den tunge gutten min kan være til tider terror for meg. ( det har faktisk skjedd at jeg mistet han, for armen sviktet da jeg bar han på hoften:-( men alt gikk fint med han, han stod på beina når han landet. Det jeg synes er greit med bæreslynge er at man får ikke belastning på skuldre og man merker nesten ikke at man bærer et tungt barn, og man kan bære de store på ryggen og på hoften. Slynga er allerede prøvd, og den passet perfekt:-) ANNBEFALES:--)) Ringene er i aluminium og de bestilte jeg på www.slingrings.com og her var det mye billigere enn i Norge og i tilegg god og kjapp service(tok kansje en uke)Sydde i tilegg en pose med snøring til å oppbevare slynga i.

onsdag 25. august 2010

Luer og pannebånd

Bilde # 1

Bilde # 2
Bilde # 3


Bilde # 4



Bilde # 5

Bilde # 6

Må vell bare innse at høsten snart står for tur, og med en liten gutt som stadig vekk hadde ørebetennelser i vår så skal min gutt ihvertfall har tildekkede ører nå fremover. Idag har jeg hatt fri(noe som er veldig lenge siden..), og barna har vært i barnehagen. Og da har jeg IKKE prioritert husvask, men kun søm og kosedag for meg selv. Og planen var luer i flere varianter og pannebånd. Har tegnet og testet ut selvtegnet mønster og jeg må si at to av tre ble jeg fornøyd med. Jeg valgte å sy i jersey for det meste og en i ull. Jeg har selv beholdt den i ull med sopp aplikasjon, og pannebåndet med brune biler er det en annen gutt i barnehagen til Nich som ville ha:-) Så hvis noen er int, er det bare å si ifra:-) Mine favoritter blandt de 3 mønsterne jeg tegnet idag er bilde nr 2&3 og 5&6. Likte passformen best.

lørdag 7. august 2010

Idag har jeg malt gitt..


Eldstejenta skal få nytt soverom, så vi holder på å lage det, mannen har sprøyta det idag mens jeg har malt et bilde hun skal ha der inne. Vi ble enige om at Bambi faktisk hadde vært fint. Så da var jeg avgårde idag og kjøpte lerret og maling. Skal komme noen fugler eller sommerfugler også etterhvert, men det tar sinnsykt lang tid å male( ihvertfall for meg som ikke kan dette i det hele tatt!) Håper snuppa blir fornøyd når hun ser det i morgen tidlig:-)

Frottè kjole og tights til meg selv


Tunika i gammelrosa frottè, og tights i offwhite tynn struktur jersey( anbefaler ikke andre å sy i slik stoff, da den vier seg voldsom ut og blir veldig mye kne i, men nyvasket er den kjempefin:-) Frottèen var nydelig å gå i. Synes kansje kjolen ble litt "tam" uten noe særlig "stæsj" men men, mulig det kommer på et hjerte på den etter hvert.
Mønster: Modifisert S&S mønster
Stoff: S&S
Blonde: S&S

Mei Tai!


Første gang jeg har sydd Mei Tai, denne er til en venninne( som faktisk snart har termin.. 3 dager til!) Hun har allerede fått den, og hun likte den.

Mønster : S&S

Stoff : S&S

Eventyr kjole til snuppa


Synes dette "gnome" stoffet er så skjønt. Litt eventyraktig.... Blandet dette med rødt stoff med hvite dots, synes det ble en herlig kombinasjon. Og med en volangkant nederst ble jo selvfølgeig snuppa super fornøyd! Så fornøyd at hun gikk med den i 3 dager!!! DEn skrek i dag etter å bli vasket, men det synes ikke snuppa noen ting om! Og hun poserer velvilig, og urte på om hun kunne få skjørt i samme stoffet:-) Mønster er eget og stoffene er fra S&S