Hei! Velkommen til min blogg!

Ser du noe du liker/ønsker? Ta gjerne kontakt på solvi.normann@hotmail.com eller sjekk ut min epla- butikk via linken øverst på venstre side.

søndag 28. februar 2010

Barselgave


Fikk bestilling på en barselgave til en liten jente. Det ble da en bukse i form3 fra meedom str 62 og en smekke med tekstiltrykk med navnet "JULIE" , mønster er eget. Fleece på baksiden. Rød ribb fra S&S og mønstret bomullsjersey fra AOH

Mor og datter match:-) *solgt*











En venninne av meg bestilte ullkjoler til henne og hennes datter i ull. Og kjolene skulle være nesten identiske. Mammaen fikk med erme ned til albue og datter uten erme. Den til barn er str 5 år, som nå er er kjolemønster fra meedom, som senere kan brukes som tunika. Voksen kjole er eget mønster. Hjerteaplikasjon er i lilla ull, bånd er fra stoff og stil

lørdag 27. februar 2010

Smekker til JoneGutten:-)


Mammaen til Jone er en god venninne av meg og hun bestilte akuratt 2 ullkjoler av meg , en til henne og en til hennes datter. Disse er ferdig sydd og levert, men jammen klarte jeg ikke å glemme å ta bilde av de;-P (surrehue??) Men bilder kommer av de etterhvert:-) Jeg synes at lille Jone trengte smekker her en dag siden han "spytter" slik som min sønn gjorde på samme alder:-))) hi hi Så disse er en gave til Jone fra meg. Har også prøvd Tekstiltrykk for 1 gang i dag og det var jo knallgøy:-) Så nå skal jeg leter etter sjablonger fra min tid som "Scrapper" og prøve masse tekstiltrykk:-)))

onsdag 24. februar 2010

Lite syplass?? det har jeg...


Jeg har fryktlig liten plass å sy på, så her har jeg måtte være veldig kreativ for å holde orden. Nå har jeg brukt denne uken på å sortere stoffene og malt denne tallerken hyllen. Den kjøpte jeg hos samme brukthandler som den andre sydingsen jeg har vist i tidl innlegg:-) Der er plass til flere bøker bakover, men jeg har satt de bøkene jeg bruker mest fremst. På hyllen under har jeg limt på voksduk på hermetikkbokser, en til skrivesaker, knapper,sakser, osv osv.. har merket de. I tilegg kan dere skimte til høyre en bladholder som jeg har sybladene mine i. Og nå som jeg fikk bedre plass, så fikk jeg nesten en skuff ledig i et kurvstativ jeg har på gulvet, noe mannen likte dårlig(han var redd jeg skulle gå avgårde å kjøpe stoff for å fylle opp den tomme plassen:-))) Hvem vet? kansje kansje ikke...:-) Hi hi

Pyjamas




Da ble det en pyjamas til snuppa mi, det begynte å bli litt slunkent i skapet med dette. Selve bolen på overdelen er en t skjorte fra cubus som ikke er blitt brukt. Resten er fra Stoff og stil. Bukse er mønster fra Meedom(tights) Og genser er eget. Spurte snuppa om hun ville ha pynt og da fikk jeg til svar: "Hvis du har et stort hjerte vil jeg bli veldig fornøyd" Så da ble det turkis fleece hjerte, noe hun ble veldig fornøyd med.

søndag 21. februar 2010

Jeg fant Jeg fant!


Se hva jeg fant på i en brukthandel idag! Synes den var knallstillig! Damen som eier denne butikken kjente meg igjen fra sist jeg var der så hun fant denne til meg, for hun vet jeg syr:-) Snille dame:-) I tilegg hadde jeg bare kort, så hun sa jeg kunne betale neste gang jeg skulle opp til hytta vår:-) Fantastisk! Hun skulle i tilegg spare på stoff hun fikk inn fra 70 tallet til meg...WIIIIIII!! Hun hadde akuratt sendt avgårde en hel haug til estland..... :-( Men men hun skulle rydde og finne frem til meg:-) Denne er altså håndlaget, pute på toppen til knappenålene, og pinner rundt nede til snellene:-) Kjempestillig synes jeg! Men der er et hull mitt på som ikke er tversgående men nedover i stammen, noen som vet hva dette er til???

lørdag 20. februar 2010

Klær til både storesøster og lillebror







Jeg må bare innrømme at jeg synes det er så gøy når barna mine kan gå nesten likt kledd selv om det er en gutt og en jente. Og det er helt umulig hvis man går i klesbutikker å handler. Denne gangen ble det vest (Gynther) og balubabukse med ekstra lange ribber (eget mønster) i bomullstoff med apemotiv til storesøster. Og knytebukser (utg.pkt i Gynter, modifisert) I turkis bomulljersey med apemotiv til lillebror, lillebror var også så heldig at jeg rakk å få på symerke med apekatt på, men det rakk jeg ikke til Storesøster. Stoff fra S&S som endelig er kommet til kr.sand. Var det på torsdag i ca 3 timer som ble veldig dyrt, men veeeeeldig gøy, kjøpte meg sømbyste også. Så det blir spennende å prøve den:-)))) Og vært på S&S i dag også:-)) I Like:-))) Så nå er det bare å glede seg til Ikea kommer:-)

Morsdagsgave




Ikke så lett lenger å finne på morsdagsgaver gitt, har alltid lyst å gi mamma noe hun ønsker seg og noe jeg har lagt litt arbeid i. Siden nesten hele familien lå med omgangssyke forrige helg, reiste vi ikke på besøk for å gi noe gave. Mamma har snakket lenge om en "Vin høne" Så hun skaffet en som jeg har tegnet mønsteret av. Inni selve høna legger man en vinpose(slike som er i dunker) og bak i rompa på høna er det en"pose" til å ha rundt kranen(glemte å ta bilde bak) Ganske så dekorativ i stedet for en dunk på bordet:-) Stoff fra litt rundt forbi.

søndag 14. februar 2010

"one piece" dress til jenta mi



Da ble det en hel dress til snuppa. Inspirert av one piece dressene som er blitt så populære. Snuppa har prøvd den, og ville helst sove i den i natt, men synes det ble litt drøyt:-P (kjenner jeg har veldig lyst på en selv:-) Mønster har jeg tegnet selv. Stoffet er isoli fra Stoff og stil.

Bursdagsgave til min niese


Å som jeg lengter etter sommeren nå.... Ble ihvertfall ikke bedre av å sy dette settet:-) Synes at det ble nydelig, gleder meg til å se dette på niesen min til sommeren, hun er 2 år. Dette er i str 92 og mønster er fra boken barn igjen.

fredag 12. februar 2010

Tunika med "frynsebånd"


Endelig:-) Idag har jeg sydd til meg selv, og det ble denne tunikaen:-) Ble veldig fornøyd om jeg skal være så ekkel å skryte av meg selv:-) Fleecen er fra Merethes Atelier i grimstad, og idag når jeg var å kjøpte det var jeg litt i tvil hva jeg skulle ha til pynt, så Merethe sponset meg med dette båndet for hun var helt sikker på at det ville bli knall stillig og det ble det.Når man syr det på er det et helt vanlig bånd, så børster man det opp slik at det blir frynsete. Det heter sikkert et eller annet, men ikke vet jeg:-) I tillegg kjøpte jeg rosa fleece til hjertene på den spisse hetten. Har brodert rundt hettekant og ermekant med hjerter i rosa og i ermene har jeg også sydd i en tynt strikk( bommet litt på vidden på ermet:-P) Mønster er mitt eget.

Raglankjole

Enda en kjole fra boken"barn igjen" , jeg bare elsker dette mønsteret:-))) Kjolene blir jo perfekte hver gang:-) Denne er i str 110 og er til snuppa mi. Og hun ble veldig fornøyd med denne også. Stoff fra S&S

mandag 8. februar 2010

ang give away...

Jeg skrev i et tidligere innlegg her på bloggen at jeg skulle ha en Give away ved 3000 besøkende men ser ut som jeg må utsette det... har hatt en del bestillinger og her har livet vært preget av sykdom siden januar... og nå er jeg selv syk.... men når vi er friske hele gjengen er jeg klar for en give away....... Beklager, men av og til er det bare sånn;-)

søndag 7. februar 2010

Tunika voksen *solgt*


Tunika/kjole til voksen i fleece. Fleece og bånd fra S&S. Mønster er eget. Så nå håper jeg den nye eieren blir fornøyd:-)

Elefantlue og alladin bukse til min kjekke gutt:-)

SE! Så flink jeg er til å stå helt alene:-)))

Fleece fra S&S og strikk jersey fra AOH shop. Bukse mønster er fra Welinder, og luen er fra boken "blødt børnetøj" (snille bibliotekdamene her på fevik som ordner i vei slik at jeg kan låne fjernlåns bøker:-))) Luen er str 98-104, og buksen er 1 år. Strikk jerseyen er gul og grå:-)og ikke orange slik det ser ut på bildene.

Capribukse *Solgt*

Capribukse til jente 10 år. Samme stoff som den som er til salgs( Alladinbuksen). Mønster er eget.

Bukse og smekke *Solgt*


Bukse og smekke til gutt. Str 1 år. Stoff fra S&S. Mønster på buksen er Welinder, smekkemønster er eget.

2 atk tunikaer med hjerter *solgt*

2 identiske tunikaer i str 86-92. Med spisse hetter. Mønster fra Welinder. Stoff fra S&S

onsdag 3. februar 2010

Skipose med bærehåndtak


Til torsdag er det skidag i barnehagen og da skal snuppa mi ha ski med seg, og da jeg fant mønster på denne hos Unepune, var lykken stor:-) Tusen takk:-) Har brukt strikksnor i toppen med snor stopper, og stoffet er en gardin fra Kid. Gleder meg til å se hva snuppa synes om den:-)

BUFF!

For de som ikke vet hva en buff er er det en hals, en lue, et skaut, et pannebånd, kun fantasien som stopper man:-) Dette var ikke min ide, men min mann sin, da han skule ut å skuffe snø ikveld brukte han jentungen sine, og jeg synes det var litt snålt at han brukte 1 som hadde rosa hjerter på og et som det var eventyr mønster på:-) så da fikk jeg ide om å sy disse til ham:-) Så da har dere andre damer der ute i bloggeverden en ide å sy til mannen( for jeg ser at vi syr veldig lite til våre bedre halvdeler:-))) Det i midten er mindre så det tenkte jeg at lillegutt skulle ha:-) Mønster er rett og slett bare målt etter en annen buff vi hadde liggende:-) Stoff fra Stoff og stil

Tunika med spiss hette *solgt*

Tunika med spiss hette i fleece. Mønster er litt mix av litt av hvert. Lik den som er til salgs, denne er i str 86-92

mandag 1. februar 2010

signaturtesting

post signature

"http://signatures.mylivesignature.com/54488/65/558D6EDF911C3307FC617B82F75F5A38.png"